При инцидента с преобърналия се автобус на Тракия видяхме, че пътят

...
При инцидента с преобърналия се автобус на Тракия видяхме, че пътят
Коментари Харесай

Премиерът Донев: Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха инцидента на „Тракия”

При случая с преобърналия се рейс на " Тракия " видяхме, че пътят е един и дружно можем да се оправим. Катастрофата събра разнообразни хора по местоживеене, по възраст, даже и по възгледи. Впечатлен съм от светкавичната реакция на всички, които не подминаха случая. Представителите на институциите показаха рядко демонстриран синхрон. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. преди съвещанието на Министерския съвет.

Отправям признателност към всички, които всички в неделя вечер помогнаха за преобърналия се рейс на Автомагистрала “Тракия ”. Когато колата се обърне, пътища доста. Катастрофата събра на автомагистралата разнообразни хора по специалност, местоживеене, възгледи, само че те помогнаха в неволя. Впечатлен съм от светкавичната и съответна реакция, които в неделя вечер минаха 217-ия км. на Автомагистрала Тракия. Граждани и държавни институции реагираха в рядко срещан синхрон. Щастливо стичане на събитията е, че измежду пътуващите е имало и лекари. Те са показали човещина и взаимност. Благодарен съм на всички, които помогнаха на младия доктор - Антон Илкин, Теодор Бочев, които оказват помощ за изваждането на децата от рейса, и на всички останали очевидци, които работят с мисъл за живота и здравето на децата. Благодарен съм на екипите на Бърза помощ, Пътна полиция, локалната власт в Стара Загора, добави Донев. 

Той изрази вяра, че децата, настанени в " Пирогов ", ще се възстановят бързо.

Миналата седмица споделих убеждението си, че войната на пътя е безумство, с което можем да се оправим дружно. От Министерство на вътрешните работи чакам сериозен надзор за съблюдаване на разпоредбите на придвижване. Ако ценим живота - и своя, и на този в отсрещното платно, ще следваме закона вътре в нас, сподели още министър председателят. 

Той означи, че първа точка от днешното съвещание на Министерски съвет е превъзмогването на бедственото състояние в община Своге е първата точка от дневния ред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР